Duidelijke afspraken, heldere tarieven

Mensen maken zich vaak zorgen over de kosten van het inschakelen van een advocaat. Dat hoeft niet bij . ArbeidsrechtPlusAdvocaten informeren u vooraf volledig over de mogelijkheden, kosten en opbrengsten. En we garanderen u dat we u van begin tot eind op de hoogte blijven houden.

Natuurlijk is het inschakelen van een advocaat niet gratis. Maar als we voor u aan het werk gaan dan doen we dat niet eerder dan dat aan u volstrekt duidelijk is wat de kosten kunnen zijn. We leggen u eventuele bijkomende kosten uit en bespreken wat de mogelijkheden zijn om de kosten te verhalen. En u kunt van één ding zeker zijn: aan verborgen kosten doen we niet.

Arbeidsrecht Plus Advocatenkantoor houdt de kosten voor u altijd zo beperkt mogelijk. We werken het liefst met vaste tarieven. Als bijvoorbeeld een ontslagzaak zich snel oplost dan moet u rekening houden met een bedrag van € 975 ex btw en € 1.950 ex btw als het een gemiddeld dossier betreft. Een procedure bij het UWV kost gemiddeld € 1.000 ex btw en de gang naar de Kantonrechter € 3.900 ex btw. Het beoordelen van een vaststellingsovereenkomst kost ongeveer € 375 ex btw.

Niet iedere zaak leent zich voor behandeling op basis van een vast tarief. Bij langdurige dossiers en adviestrajecten hanteren we een uurtarief. Ook dan maken we een inschatting van onze werkzaamheden en wegen we met u de kosten en baten af voordat we aan het werk gaan. Voor 2017 bedraagt het uurtarief vanaf € 195 (ex btw).

Voor mensen die onder een bepaalde inkomens- en vermogensgrens zitten, werken we op basis van gefinancierde rechtsbijstand. U betaalt dan voorafgaand aan de zaak een eigen bijdrage en een klein gedeelte van de griffierechten.

Zoals bij alles wat u koopt of afneemt, zijn er ook in de advocatuur alternatieven. Sommige daarvan zijn goedkoper dan . Het betreft meestal kantoren die kleiner zijn en vele ‘specialiteiten’ hebben. 

Arbeidsrecht is allang niet meer een rechtsgebied wat je er even ‘bij’ kunt doen. Het recht en de rechtspraak wijzigt bijna dagelijks en is ingewikkeld. Arbeidsrecht is daarmee een echt specialisme geworden, waarvoor u bij een specialist moet zijn.

ArbeidsrechtPlusAdvocaten hebben jarenlange ervaring en zijn gepokt en gemazeld in het arbeidsrecht. U bent verzekerd van zeer deskundige en klantvriendelijke dienstverlening tegen een redelijke prijs. En als wij er niet van overtuigd zijn dat de kosten opwegen tegen de opbrengsten, dan laten we u dat zeker weten. Uiteindelijk is de keus natuurlijk aan u. Neem contact op voor een gratis kennismaking!