Kantoor Arbeidsrecht Plus AdvocatenkantoorArbeidsrecht Plus Advocatenkantoor behandelt enkel zaken met betrekking tot het arbeidsrecht. Dát is onze specialisatie. En dat merkt u. Aan de manier waarop wij u snel en vakkundig van dienst zijn bijvoorbeeld. Aan onze kennis, die altijd up to date is. Aan de jarenlange ervaring zowel in de advisering als het procederen bij de rechter. Maar vooral aan de resultaten die ArbeidsrechtPlusAdvocaten samen met u bereiken.

ArbeidsrechtPlusAdvocaten gaan echt met u in gesprek, luisteren met persoonlijke aandacht en zorgen dat wij uw vraag helder krijgen. Samen bepalen wij de koers die bij u past en waar u zich prettig bij voelt. Zonder dat we ons gezamenlijke doel uit het oog verliezen. Zodat u weet waar u aan toe bent en erop kunt vertrouwen dat er alles aan wordt gedaan om voor u het best haalbaar resultaat te bereiken.

De advocaten van ArbeidsrechtPlusAdvocaten hebben jarenlange ervaring en zijn gepokt en gemazeld in het arbeidsrecht. U bent verzekerd van zeer deskundige en klantvriendelijke dienstverlening tegen een redelijke prijs. is lid van de VAAN. Het beoefenen van de arbeidsrechtpraktijk vereist specialistische kennis en ervaring. Het kwaliteitskeurmerk van een specialist arbeidsrecht wordt verleend door de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Dit wordt alleen verleend als een advocaat een speciale opleiding met een afsluitend examen heeft gevolgd en jaarlijks opleidingen op het gebied van arbeidsrecht volgt. ArbeidsrechtPlusAdvocaten zijn experts op het gebied van arbeidsrecht. Wij hebben ook een eigen (arbeidsrecht)mediator.

Wij zijn tevens als extern gecommitteerde verbonden met de Juridische Hogeschool Avans Fontys.

Indien nodig kunnen wij u doorverwijzen naar gerenommeerde partners waar wij (belangeloos) mee samenwerken, partners met wie wij uitstekend ervaringen hebben. Arbeidsrecht Plus Advocatenkantoor beschikt over een uitgebreid netwerk van zakelijke dienstverleners en andere specialisten op het gebied van arbeid, arbeidsrechtmediators, personeelsadvies, arbeidsdeskundig advies, loopbaanbegeleiding, verzuimmanagement, re-integratie.

Het betreft organisaties waar wij ook zelf gebruik van maken in onze dienstverlening en waarmee wij uitstekende ervaringen hebben. Zelfstandige ondernemers die hun sporen verdiend hebben in de praktijk en elkaar in deze samenwerking versterken en aanvullen.

Graag stellen we onze partners aan u voor, waarbij we uitdrukkelijk willen benadrukken dat geen enkel financieel belang heeft in één van de genoemde bedrijven. Wij hebben ook geen invloed op de wijze waarop de bedrijven hun diensten voor u leveren. We kunnen ze wel van harte aanbevelen. Indien u met één van genoemde bedrijven in zee gaat, dan zal het bedrijf rechtstreeks met u afspraken maken.Wilt u ook expertisepartner worden van , neem dan contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek om te bespreken wat we over en weer voor elkaar kunnen betekenen.

Wij geven met regelmaat (inhouse) cursussen arbeidsrecht en trainingen op maat, variërend van hoe om te gaan met Wet Verbetering Poortwachter, tot actualiteiten en tips en trics voor HR-managers. Op dit moment ligt de nadruk op de Wet Werk en Zekerheid, waarbij de aanzegplicht, de proeftijd, het concurrentiebeding en de transitievergoeding een belangrijke rol spelen, evenals het gewijzigde procesrecht.

Maatschappelijke Verantwoord Ondernemen (MVO)

ArbeidsrechtPlusAdvocaten proberen te ondernemen met aandacht voor mens, milieu en maatschappij. Wat dat betekent in de praktijk? We nemen bijvoorbeeld ook zaken pro deo aan, we werken ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand, ook al krijgen we daar nauwelijks voor betaald. En als u een afspraak maakt, beantwoorden we het eerste half uur gratis uw vragen en geven we advies.
En we gebruiken bij zoveel mogelijke milieuvriendelijke producten (spaarlampen, papier, batterijen), we doen aan recycling en gebruiken zo weinig mogelijk papier. Voor een advocatenkantoor een hele uitdaging!

Maatschappelijke betrokkenheid

Passie voor het vak hebben, maar ook oog hebben voor maatschappelijke zaken. Dat vinden we belangrijk. Vandaar dat we ook lid zijn van diverse besturen, waaronder NOVO (Netwerk Ondernemende Vrouwen Oss), bestuurslid Stichting Fides 0-12 en deelnemen in de ledenraad van de Rabobank Oss-Bernheze. Allemaal zaken waaruit onze maatschappelijke betrokkenheid daadwerkelijk blijkt. Ook steunt ArbeidsrechtPlusAdvocaten jaarlijks een aantal non-profit organisaties en of verenigingen en activiteiten die in het Osse centrum worden georganiseerd.
Natuurlijk zijn wij er ook trots op in Oss te mogen ondernemen en gebruiken het Dat is Oss logo!
Dat is Oss