jacqueline lauwen jacqueline lauwen advocaat advies arbeidsrecht
Jacqueline lauwen

In 1998 ben ik beëindigd als advocaat en sindsdien ben ik in Oss en omgeving als advocaat werkzaam. Aanvankelijk in alle rechtsgebieden, maar sinds 2007 heb ik mijzelf gespecialiseerd in het arbeidsrecht, en heb ik de specialisatie-opleiding bij de Vereniging voor Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) met succes afgerond.

Ik behandel enkel zaken met betrekking tot het arbeidsrecht. Dát is mijn specialisatie. En dat merkt u:

Expertise en persoonlijke aandacht

Aan de manier waarop ik u snel en vakkundig van dienst ben bijvoorbeeld.
Aan mijn kennis, die altijd up to date is.
Aan de jarenlange ervaring zowel in de advisering als het procederen bij de rechter.
Maar vooral aan de resultaten die ik samen met u bereik.

Ik ga met u in gesprek, luister met persoonlijke aandacht en zorg dat ik uw vraag en doel helder krijg. Samen bepalen wij de koers die bij u past en waar u zich prettig bij voelt. Zonder dat we ons gezamenlijke doel uit het oog verliezen. Zodat u weet waar u aan toe bent en erop kunt vertrouwen dat er alles aan wordt gedaan om voor u het best haalbaar resultaat te bereiken.

Mijn adviezen zijn niet vrijblijvend, geen lege woorden, maar helder en duidelijk, praktisch en zinvol.

Ik kom graag bij u langs voor een persoonlijke kennismaking, indien gewenst kan dat ook bij mij op kantoor. Deze eerste kennismaking is geheel vrijblijvend (gratis gesprek), er moet immers een klik zijn. Tijdens deze kennismaking geef ik u ook een uiteenzetting van de kosten van mijn dienstverlening. Altijd helder en transparant.

Indien u naar aanleiding van deze kennismaking besluit om met mij in zee te gaan bepalen we samen onze strategie en hoe de invulling van mijn werkzaamheden er uit gaat zien.
Indien behoefte bestaat aan referenties, kunnen deze uiteraard worden verstrekt, een beperkt aantal staat op de website van Arbeidsrecht Plus Advocatenkantoor vermeld.

Sinds 2010 ben ik zelfstandig ondernemer, eerst bij van Zandvoort en Lauwen advocaten, en vanaf 2014 ben ik partner bij Arbeidsrecht Plus Advocatenkantoor. Sinds 2013 verricht ik als specialist arbeidsrecht als advocaat ook werkzaamheden voor Bernhaege advocaten te Veghel.

Indien behoefte bestaat aan referenties, kunnen deze uiteraard worden verstrekt, een beperkt aantal staat op de website van Arbeidsrecht Plus Advocatenkantoor en op mijn LinkedIn pagina vermeld.

Passie voor het vak hebben, maar ook oog hebben voor maatschappelijke zaken. Dat vind ik belangrijk. Vandaar dat ik onder andere lid ben van diverse besturen, waaronder NOVO (Netwerk Ondernemende Vrouwen Oss). Daarnaast neem ik deel in de ledenraad van de Rabobank Oss-Bernheze. Jaarlijks steun ik een aantal non-profit organisaties en/of verenigingen en activiteiten die in het Osse centrum worden georganiseerd. Natuurlijk ben ik er ook trots op in Oss te mogen ondernemen en gebruik het Dat is Oss logo!

 

Jacqueline Lauwen –  Mr. Jacqueline Lauwen –