Ongeluk gehad onder werktijd? Bel direct met een specialist van ArbeidsrechtPlusAdvocaten!

Van een arbeidsongeval is sprake als u als werknemer te maken krijgt met een ongeluk op het werk. U bent bijvoorbeeld van een vrachtauto gevallen bij het laden en lossen, u bent uitgegleden, of u hebt uw hand tussen een machine gekregen. De schade die u daardoor lijdt, kunt u dan vaak verhalen op uw werkgever. Daarvoor is nodig dat de schade is geleden bij het uitvoeren van de overeengekomen werkzaamheden, en uw werkgever onvoldoende heeft gedaan om het ongeval te voorkomen. Uw werkgever is verplicht om ongevallen die leiden tot blijvend letsel of een ziekenhuisopname te melden bij de Arbeidsinspectie. Als u dus te maken krijgt met een arbeidsongeval, meldt dit dan direct bij uw werkgever en eventueel ook aan de bedrijfsarts. Er moet komen vast te staan dat de schade ontstaan is bij het uitvoeren van uw werkzaamheden.

Als u een arbeidsongeval hebt gehad, neem dan zo snel mogelijk contact op, aan het eerste gesprek zijn geen kosten verbonden. Het is van belang dat u vanaf dag 1 uw schade goed bijhoudt. ArbeidsrechtPlusAdvocaten kunnen u hierbij op weg helpen en uw werkgever voor de door u geleden schade aansprakelijk stellen.

Neem direct contact op:

We reageren altijd binnen 24 uur met persoonlijk en deskundig advies.

Uw naam *

Telefoonnummer *

Uw E-mail adres

Uw bericht

Alle velden met een * zijn verplicht

Wilt u liever gebeld worden of enkel op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom uw arbeidsrechten, laat dan hieronder uw nummer of mail achter.