Arbeidsrecht diensten voor werknemers

Het is niet altijd makkelijk om uit te vinden wat precies je rechten als werknemer zijn, en hoe je dit met je werkgever moet bespreken. Je werkgever kan je mededelen dat je wordt ontslagen, wordt geschorst, of dat loon wordt ingehouden. Hieronder kunt u lezen op welke momenten de specialisten van Arbeidsrecht Plus Advocaten u kunnen helpen met – in eerste instantie- een gratis advies.

Het inschakelen van een advocaat die gespecialiseerd is in het arbeidsrecht heeft veel voordelen en hoeft niet altijd veel geld te kosten; wellicht komt u in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand, ook op deze wijze staan wij u bij. Neem contact op, Arbeidsrecht PlusAdvocaten  helpen u met het oplossen van uw probleem!

Wij kunnen u helpen met

Wij adviseren u graag, en het eerste gesprek is altijd gratis. Ook wordt in negen van de 10 gevallen de kosten van de door u ingeschakelde advocaat vergoed door uw werkgever.  De kans dat u er meer uithaalt door een specialist in te schakelen, is dus groot. Wij kunnen in de meeste situaties een betere ontslagregeling realiseren en het meeste uit uw ontslag of arbeidsconflict halen.

Ontslag op staande voet

Op staande voet ontslagen? Schakel direct een van onze specialisten in! Als je ontslag niet aanvecht, krijg je ook geen WW-uitkering. Met behulp van een van onze specialisten kunt u het maximale uw ontslag op staande voet halen! Bel, mail of whatsapp ons voor kosteloos advies!

Neem direct contact op:

We reageren altijd binnen 24 uur met persoonlijk en deskundig advies voor uw situatie.

Uw naam *

Telefoonnummer *

Uw E-mail adres

Uw bericht

Alle velden met een * zijn verplicht