Arbeidsrecht door Arbeidsrecht Plus Advocaten

Omdat Arbeidsrecht Plus Advocaten zich alleen maar bezig houden met arbeidsrecht hebben wij jarenlange ervaring en beschikken wij over parate kennis. Daar profiteert u van. Wij durven rustig te zeggen dat wij er alles van weten; ArbeidsrechtPlus Advocaten zijn experts op het gebied van arbeidsrecht. Wij hebben passie voor ons vak en dat stralen we uit. Onze vaste klanten waarderen ons vanwege onze snelle service en goede bereikbaarheid. Bij ons is uw zaak in goede handen. Omdat wij alle partijen bij staan kunnen wij strategisch ook goed handelen. Wij adviseren, bemiddelen en procederen, waarbij deze vraag voorop staat: Wat wilt u bereiken? Dat is voor ons het meest van belang.
Heeft u een vraag omtrent arbeidsrecht? Neem contact met ons op! Ontslag gekregen of een vaststellingsovereenkomst gehad? Bel ons! Aan het eerste gesprek zijn geen kosten verbonden!

In welke groep valt u?

Via de onderstaande links en buttons vindt u overzichtspagina’s met alle nodige juridische informatie en advies omtrent arbeidsrecht.

Waarom Arbeidsrecht Plus Advocaten?

Vaststellingsovereenkomst (VSO) ontvangen?
Weet u waar u op moet letten om in aanmerking te komen voor WW? Hebt u wel eens van de fictieve opzegtermijn gehoord? Het is voor u van groot belang dat u de vaststellingsovereenkomst laat controleren. Bel een van de specialisten van ArbeidsrechtPlus Advocaten! Wij adviseren u graag rondom arbeidsrecht, en het eerste gesprek is gratis! Ook wordt in negen van de 10 gevallen de kosten van de door u ingeschakelde advocaat vergoed door uw werkgever. De kans dat u er meer uithaalt, door een specialist in te schakelen is groot. Wij kunnen vaak een betere ontslagregeling realiseren.

Ontslag aangezegd gekregen?
Voelt u zich benadeeld, of onjuist behandeld? Wij hebben als experts de juiste tips voor u! Als u met ontslag te maken krijgt, is het van groot belang dat u zich laat bijstaan door een specialist. Het is van groot belang dat uw rechten worden veiliggesteld en dat u zich goed laat voorlichten. ArbeidsrechtPlus Advocaten heeft enkel experts op het gebied van het ontslagrecht.

Bent u op non-actief gesteld?
Dat mag niet zomaar! Wilt u meer weten over uw rechten? Laat u goed adviseren! Wacht niet met het inschakelen van professionele hulp tot het al te laat is. Wij kunnen soms al met 1 gesprek of brief tot een oplossing voor u komen.

Wij vinden altijd de beste juridische uitweg voor uw situatie. ArbeidsrechtPlus Advocatenkantoor, autoriteit in Arbeidsrecht

Neem direct contact op:

We reageren altijd binnen 24 uur met persoonlijk en deskundig advies.

Uw naam *

Telefoonnummer *

Uw E-mail adres

Uw bericht

Alle velden met een * zijn verplicht

Wilt u liever gebeld worden door een van onze specialisten of enkel op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom uw arbeidsrechten, laat dan hieronder uw nummer of mail adres achter.