“Ondernemen is een mooi vak: nieuwe uitdagingen aangaan en kansen grijpen waar die zich voordoen, maken het bestaan als ondernemer spannend en afwisselend. Maar soms kan het tegenzitten. Een goede advocaat is dan onmisbaar. In de afgelopen tijd hebben wij Jacqueline Lauwen leren kennen als een vakkundig advocaat die een luisterend oor biedt, actief meedenkt, realistische en haalbare doelen helpt stellen en in haar werkzaamheden een grote mate van nauwkeurigheid aan de dag legt. Dat geeft rust en vertrouwen wanneer je dat als ondernemer het meeste nodig hebt.”“Op zich hebben we het liefst zo weinig mogelijk te maken met advocaten, maar in deze tijd ontkom je er niet aan, om je zaken juridisch goed op orde te hebben. Hiervoor hebben we al geruime tijd een fijne samenwerking met Jacqueline Lauwen, die vakkundig is en ons op elk gewenst tijdstip goed adviseert en bijstaat. ”“Jacqueline heeft voor mij, als advocate, in een korte periode het beoogde resultaat behaald. Haar persoonlijke begeleiding, tijdens dit “traject”, heb ik als zeer prettig ervaren.”“Ik werk nu al een paar jaar met Jaqueline en naar volle tevredenheid.
Naast het feit dat Jacqueline zeer kundig is en verstand van zaken heeft, is ze in staat om complexe vragen van een helder antwoord te voorzien.”“Jacqueline maakt deel uit van een bijzondere groep ondernemende mensen die zich buigen over vraagstukken van anderen (Impulsgroep). Door de wijze waarop zij bijdraagt aan deze groep kan ik vol overtuiging zeggen dat zij zeer begaan is met andere mensen. Haar inlevingsvermogen is hoog. Jacqueline komt altijd weer terug op de kern van de zaak en nodigt uit om constructief naar te kijken naar een veelvoud van oplossingsrichtingen.”“Nadat een familielid (lerares basisonderwijs), buiten haar schuld, ontslag was aangezegd, bevonden wij ons terstond in een situatie waar je als leek maar moeizaam mee om kunt gaan: het gebrek aan kennis en kunde had de overhand genomen, wat resulteerde in passiviteit tot de laatst mogelijke dag. Een kort telefoongesprek met Mr. Lauwen was echter voldoende om “de handdoek weer uit de ring te halen”. Zij bekeek ons verhaal met een verfrissende blik, en gaf een inhoudelijk advies waarmee wij aan het werk konden. Het resultaat blijft ultimo het beste bewijs van haar kwaliteiten: hoewel niet eenvoudig, is het ontslag ongegrond verklaard. ”“Wet en regelgeving veranderen zo snel dat ik Jaquelines expertise heb ingeroepen toen we een personeelslid moesten ontslaan.
Het advies van Jaqueline was zo duidelijk en van alle mogelijke kanten belicht, dat we dankzij haar de voor alle partijen goede beslissing hebben kunnen nemen. ”